AYDIN / EFELER - Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz 11/C ve 11/B sınıflarının projeden sorumlu öğrencilerimiz, danışman öğretmenlerimizle beraber “Yaşlılarımızı unutmayalım “adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Firdevs teyzemiz ve İsmail amcamızı Kardeş Köyde ziyaret ederek, onlarla güzel zaman geçirmişlerdir. Proje Danışman öğretmenlerimiz ;Demet Çelik, Murat Öztekin, Büşra Elmaskaya ve Zeynep Sarı ile projeden sorumlu öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi  öğrencileri "Bir kitap da benden bir masal da benden" adlı  Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aydın ili Efeler ilçesi Yörük Ali Efe İlkokulu öğrencilerine kitap hediye edilmiştir. Öğrencilere tiyatro oyunu oynatılmıştır. Salim Kaya ve Ayten Gençdağ öğretmenlerimize sosyal sorumluluk projesinde verdikleri  emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını okulumuzda yapılan törenle kutladık. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını  bu önemli günde bir kez daha anıyor, İstiklâl uğruna ezelden bu yana hayatını kaybetmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Çanakkale geçilmedi, geçilmez!